src="https://www.facebook.com/tr?id=1020513604711400&ev=PageView&noscript=1" />

Book Tickets

Find out more and get your tickets for Red Rose Chain Events at the Avenue Theatre, Ipswich and Theatre in the Forest at Sutton Hoo. Look out for up-and-coming Chainers Youth Theatre, Gold Chainers, and community events too!

Az online kaszinójátékosok új módot találnak arra, hogy a szerencsejáték iránti szeretetüknek hódoljanak, miközben a művészeteket is támogatják. A Red Rose Chain nevű nonprofit színházi társulat olyan innovatív koncepcióval állt elő, hogy élő előadásokat szervez egy erdő közepén. Ez az egyedülálló élmény lehetőséget kínál az online kaszinók kedvelőinek, hogy izgalmas szórakozást élvezzenek, miközben elmerülnek a természetben. A Red Rose Chain előadásai óriási népszerűségre tettek szert az online kaszinójátékosok körében, akik szünetet keresnek a digitális képernyőktől. Ezek a személyek nagyra értékelik a lehetőséget, hogy kiléphetnek a természetbe, és olyan tevékenységben vehetnek részt, amely a szerencsejáték iránti szenvedélyüket élő színházi élményekkel ötvözi. Az erdei környezet nyugodt hátteret biztosít, miközben magával ragadó előadásokat néznek, és szerencsét próbálnak a különböző kaszinójátékokban, mint például itt: https://kaszinoworld.com/nyerogepek-online/ a szünetekben, így egy felejthetetlen estét varázsolva, amely egyszerre elégíti ki művészi és játék utáni vágyaikat.

JULY & AUGUST

A Midsummer Night's Dream

Join us to celebrate our 25th anniversary of Theatre in the Forest with Shakespeare’s greatest comedy, A Midsummer Night’s Dream!

From 24 July to 24 August at Sutton Hoo, Woodbridge

OCTOBER

The Ungodly

After a sell-out, 5 star run last year, Joanna Carrick’s incredible play The Ungodly will return to The Avenue Theatre this October before transferring to London for a 4 week run at Southwark Playhouse Borough!

3 OCT – 19 OCT

December & January

Pinocchio

Our new Christmas show for 2024!

At the Avenue Theatre from 13 December – 5 January

Copyright 2020 Red Rose Chain | All Rights Reserved